Nieuw in ons aanbod is de schepen stallen buiten op het droge. Voor sommige schepen is dit de ideale manier om zorgeloos de winter door te brengen. Voor een vaste prijs halen we uw schip uit het water, spuiten we het schoon, zetten we uw schip op het droge en kunnen we het voor u afdekken en laten we het in het voorjaar weer te water. Het jaarlijkse onderhoud kunt u zelf uitvoeren of door één van onze medewerkers laten doen. Bel of mail voor de mogelijkheden.

Wilt u uw schip laten overwinteren in het water, dan bieden wij ook daarvoor goede oplossingen. Uit ervaring blijkt dat schepen die een ligplaats in een schiphuis hebben aanmerkelijk minder onderhoud behoeven. Dus de extra kosten voor het overdekt stallen van uw schip worden voor een deel gecompenseerd door de geringe onderhoudskosten.

Wij hebben twee schiphuizen. Eén schiphuis heeft 20 ligplaatsen voor schepen van 9 bij 3 meter. In iedere box liggen twee schepen. Per box is een eigen toegang, zodat u eenvoudig kunt in- en uitvaren. In het schiphuis is stroom aanwezig en zijn waterslangen waarmee u uw watertank kunt vullen.

Het tweede schiphuis heeft aan de korte zijde een ingang. Schepen in  dit schiphuis liggen niet in een eigen box. De lengte van de schepen waarvoor in dit schip plaats is, varieert van 4 tot 12 meter. Ook in dit schiphuis is elektriciteit aanwezig.

In onze havenkom hebben we 30 ligplaatsen, voor alleen de zomer of het gehele jaar. Voor de meeste schepen hebben we boxen van 10 meter lang en 4 meter breed. De schepen liggen met de kop naar het zuiden en met de overwegend zuidwesten wind liggen ze goed beschut.

Op het werfterrein heeft u optimaal parkeergelegenheid voor uw auto en er zijn sanitaire voorzieningen aanwezig. Een ligplaats bij onze jachtwerf garandeert kennis en betrokkenheid bij uw schip. Wij houden mede een oogje op elk schip.