Jachtwerf Joh. van der Meulen, welkom!

Door het coronavirus zijn alle grote activiteiten afgelast. Wij hebben besloten het 40-jarig jubileum van ’t Skouspul uit te stellen tot 2021. Op 24, 25 en 26 september 2021 organiseert ’t Skouspul comité de 40ste en tevens laatste reünie van ’t Skouspul in deze vorm. Reserveer dit weekend in september al vast in de agenda.

Het seizoen van 2020 is ten einde, de periode van overwinteren voor de schepen is aangebroken. 

Onze werf

Jachtwerf Joh. van der Meulen is sinds 1880 specialist in het bouwen, restaureren en onderhouden van houten schepen. Op onze werf  hebben we ruim 300 schepen gebouwd en gerestaureerd, voornamelijk traditionele houten ronde en platbodemjachten.

Het vak van houtbouwer zit ons in het bloed. Al zeven generaties lang maken we houten schepen. In de afgelopen 137 jaar hebben we voortdurend onze werkwijze en technieken gemoderniseerd. Op onze werf werkt een vaste groep vakmannen en leerlingen onder leiding van werfbaas Henk van der Meulen.

We hebben een hellingcapaciteit voor schepen tot 20 meter, onze haven heeft 30 ligplaatsen en in onze twee schiphuizen is plaats voor ruim 40 schepen.

Maak kennis met ons op onze website. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij maken ook graag kennis met u.